OVER


Ik maakte deze blog als een kleine hobby waar ik  verschillende ideeën kan delen en waarom niet een ​​dagboek bij te houden van mijn ervaringen.

Alle artikelen in deze blog zijn door mij geschreven en zijn gebaseerd op een persoonlijke ervaring of de ervaring van een persoon die dicht bij mij staat. U kunt ook van tijd tot tijd een artikel vinden waarin ik over een product praat zonder het te hebben getest, maar ik kan u verzekeren dat dat product, indien aanbevolen, een zorgvuldige studieperiode heeft doorgemaakt op veel blogs en forums. Ik raad gewoon geen producten aan die twijfelachtig zijn of waarvan ik niet zeker weet of ze effectief zijn.

Ik sta open voor suggesties en waardeer altijd feedback. Als u met me in contact wilt komen, kun je dat doen door naar de contactpagina van de blog te gaan.


Waarom heb ik deze blog gemaakt? Ten eerste omdat ik graag schrijf over al mijn ervaringen. Een andere reden waarom ik deze blog begon, was het feit sat elke keer dat ik een probleem met mijn lichaam tegenkwam, het erg moeilijk voor me was om een ​​goede oplossing te vinden. Ik zei tegen mezelf: waarom zou je geen blog maken en andere mensen helpen die op een bepaald moment in hun leven doormaken wat ik heb meegemaakt. Ik zou op die momenten alles hebben gegeven om een ​​blog van dit soort te vinden waarin ik informatie en aanbevelingen zou kunnen vinden i.v.m verschillende problemen.

Ik zal nooit durven beweren de absolute waarheid te hebben over elk product dat ik hier aanbeveel. Ervaringen verschillen van persoon tot persoon, maar er is een zeer grote kans dat een product dat in mijn geval effectief werkte ook voor u zal werken wanneer we over hetzelfde probleem spreken.
Ik zie je graag op deze blog terug als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor je problemen.