TERMEN EN VOORWAARDEN

Dit is een persoonlijke blog en is onderhevig aan algemene voorwaarden die enigszins afwijken van een gewone website.


 links

U kunt bij sommige artikelen bepaalde links zien naar het product dat ik aanbeveel. Deze links zijn daar geplaatst om uw aankoopproces gemakkelijker te maken indien u dat product wilt kopen, maar ook om ervoor te zorgen dat u op de juiste pagina een bestelling plaatst. Natuurlijk ontvang ik elke keer dat u een bestelling plaatst via de link op mijn pagina een kleine commissie van de fabrikant, maar dit betekent niet dat u iets extra betaalt. U kunt genieten van het product tegen de oorspronkelijke prijs, zonder andere toevoegingen. De fabrikant betaalt me ​​gewoon omdat ik hem een ​​nieuwe klant heb gebracht. Ik gebruik deze links om de blog optimaal te laten functioneren en om je van de juiste bestelpagina’s te voorzien.

Cookiebeleid


Net als elke andere website maakt deze blog gebruik van cookies. Ik zou graag willen vermelden dat er geen persoonlijke gegevens op deze pagina worden opgeslagen en dat ik geen informatie verwerk die afkomstig is van deze cookies. Ze worden alleen gebruikt om op een gemakkelijke manier mijn blog pagina’s te kunnen bereiken met uw browser.

Bestel producten


Elke bestelling van producten wordt niet op mijn blog gemaakt en ik ben niet verantwoordelijk voor het hele proces van een bestelling, van problemen met het bestelformulier tot het product zelf. U bestelt het product op de pagina van de respectievelijke fabrikanten. Ik geef u alleen het adres van de bestelpagina.

Hoe de blog te gebruiken?


De artikelen die op deze blog zijn door mij geschreven met persoonlijke ervaringen. De inhoud van de artikelen is origineel en ik verzeker u dat de informaties die in deze artikelen wordrn gedeeld, origineel blijven. Ik ben het niet eens met de verwerking van artikelen en het kopiëren ervan op andere pagina’s voor reclamedoeleinden. Als u een artikel op deze blog wilt gebruiken, kun je dit alleen doen nadat u contact met mij hebt opgenomen en mijn toestemming hebt gekregen.
De algemene voorwaarden zijn onderhevig aan verandering en mijn verzoek is dat u deze voorwaarden leest om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen of nieuws op deze blog.


Als  u vragen of opmerkingen hebt, kun u contact met mij opnemen via de contactpagina van de blog. Dank u!